Ny studiecirkel planeras!

Hälsa och kreativitet - studiecirkel på hembygdsgården


Vi är två medlemmar som är intresserade av att starta en studiecirkel inom Hälsa och kreativitet på Hemgbygdsgården, Lysevägen 5 Torslanda. Den anordnas genom Studieförbundet Vuxenskolan och vi kommer gemensamt fram till en studieplan. Syftet är att genom samtal, diskussion och litteratur öka vår kunskap inom hälsa och genom kreativa övningar få bättre självkännedom, utvecklas och må bättre.

Cirkeln
Vi träffas en gång/vecka ca 2 timmar och gör upp en plan om vad vi vill diskutera och vilka aktiviteter och övningar vi vill göra. Ingen kostnad för föreningens medlemmar, icke medlemmar betalar en medlemsavgift på 120kr till föreningen. Cirkeln startar när vi når mellan 5 - 8 anmälda deltagare och kommer att hållas en eftermiddag i veckan. Tidpunkt och antal gånger kommer vi överens om senare.

Exempel på teman  
Mat och motion, Anna-Lena kan berätta vad det innebär att vara glutenintolerant och kan delge en del tips. Hon är ofta ute och promenerar och kan guida oss runt i området.  

Marie är Symbolpedagog och kan berätta om våra inre symboler och hur vi kan använda oss av dessa i vardagen. (Drömtolkning, guidade meditationer, Avslappningsövningar)

Vi tror att det finns massor av kunskap och erfarenheter som ni också vill dela med er av.

Välkommen att ringa:
Cirkelledare
Marie Kattilakoski, Symbolpedagog 0707 908191 mellan 15-19
Anna-Lena Ohrling Pålsson  0708 628216 mellan 15-19

 

Tillbaka.

© BjörlandaTorslanda Hembygdsförening © - senast uppdaterad 2017-10-02 kw